شکلات خوراکی خارق العاده ای است که عاشقان زیادی در سراسر کره ی زمین دارد. در این مطلب قصد داریم حقایقی جالب و خواندنی درباره ی شکلات را به همه ی دوستداران آن ارائه دهیم:
- رایحه ی شکلات با افزایش امواج تتا مغزی باعث آرامش می شود.
- شکلات سفید در واقع شکلات نیست! چرا که هیچ کاکائویی نه به صورت مایع و نه جامد در آن وجود ندارد.
- برای تهیه ی 450 گرم شکلات، 400 دانه ی کاکائو مورد نیاز است.
- مبدع کوکی با تکه های شکلات، ایده ی خود را به بهایی بسیار عجیب و جالب به نستله فروخت، او می خواست نستله شکلات مورد استفاده ی او برای یک عمر را تامین کند.
- شکلات های ام اند ام در سال 1941 خلق شدند و هدف از تولید آنها این بود که سربازان بتوانند بدون نگرانی درباره ی آب شدن شکلات از آن لذت ببرند.
- هر ثانیه، آمریکایی ها در مجموع حدود 45.5 کیلوگرم شکلات مصرف می کنند.
- بزرگترین تخته شکلات دنیا 5792 کیلوگرم وزن داشته است.
- تاجر شکلات به نام میلتون هارشی رزرو خود برای تایتانیک را به دلیل پیشامد مسائل کاری در لحظه ی آخر کنسل کرد.
- خوردن روزانه ی شکلات تلخ، ریسک بیماری های قلبی را تا 3/1 ام کاهش می دهد.
- شکلات می تواند باعث بیماری سگ ها و گربه ها و گاهی مرگ آنها شود!!
- شکلات خاصیت آنتی باکتریال داشته و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
- در سال 2013، بلژیک نسخه های محدودی از تمبرهایی با عطر و رایحه ی شکلات چاپ کرد.
- نوتلا در جریان جنگ جهانی دوم ابداع شد، زمانی که یک شیرینی پز ایتالیایی برای اینکه بتواند از ذخیره ی کاکائوی خود برای مدت طولانی تری استفاده کند آن را با فندق ترکیب نمود.
- شکلات تنها ماده ی خوراکی است که در دمای 33 درجه سلسیوس (کمی پایین تر از دمای بدن انسان) ذوب می شود و دقیقا به همین دلیل است که شکلات در دهان شما آب می گردد.
- وقتی مشکل سرفه داشته باشید، شکلات موثرتر از کدئین عمل می کند.
- محققان می توانند با گذراندن شکلات از یک میدان الکتریکی، تا میزان 20% از چربی آن بکاهند.
- محققان اخیرا دریافته اند که شکلات داغ در فنجان های پرتغالی رنگ مزه ی بهتری دارد.
- بلژیک 220 هزار تن شکلات در سال تولید می کند و فرودگاه بین المللی بروکسل یکی از بزرگترین مراکز فروش شکلات در جهان است.