شکلات خوراکی خارق العاده ای است که عاشقان زیادی در سراسر کره ی زمین دارد. در این مطلب قصد داریم حقایقی جالب و خواندنی درباره ی شکلات را به همه ی دوستداران آن ارائه دهیم:

  1. رایحه ی شکلات با افزایش امواج تتا مغزی باعث آرامش می شود.
  1. شکلات سفید در واقع شکلات نیست! چرا که هیچ کاکائویی نه به صورت مایع و نه جامد در آن وجود ندارد.
  1. برای تهیه ی 450 گرم شکلات، 400 دانه ی کاکائو مورد نیاز است.
  1. مبدع کوکی با تکه های شکلات، ایده ی خود را به بهایی بسیار عجیب و جالب به نستله فروخت، او می خواست نستله شکلات مورد استفاده ی او برای یک عمر را تامین کند.
  1. شکلات های ام اند ام در سال 1941 خلق شدند و هدف از تولید آنها این بود که سربازان بتوانند بدون نگرانی درباره ی آب شدن شکلات از آن لذت ببرند.
  1. هر ثانیه، آمریکایی ها در مجموع حدود 45.5 کیلوگرم شکلات مصرف می کنند.
  2. بزرگترین تخته شکلات دنیا 5792 کیلوگرم وزن داشته است.
  1. تاجر شکلات به نام میلتون هارشی رزرو خود برای تایتانیک را به دلیل پیشامد مسائل کاری در لحظه ی آخر کنسل کرد.
  2. خوردن روزانه ی شکلات تلخ، ریسک بیماری های قلبی را تا 3/1 ام کاهش می دهد.
  1. شکلات می تواند باعث بیماری سگ ها و گربه ها و گاهی مرگ آنها شود!!
  1. شکلات خاصیت آنتی باکتریال داشته و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
  2. در سال 2013، بلژیک نسخه های محدودی از تمبرهایی با عطر و رایحه ی شکلات چاپ کرد.
  3. نوتلا در جریان جنگ جهانی دوم ابداع شد، زمانی که یک شیرینی پز ایتالیایی برای اینکه بتواند از ذخیره ی کاکائوی خود برای مدت طولانی تری استفاده کند آن را با فندق ترکیب نمود.
  1. شکلات تنها ماده ی خوراکی است که در دمای 33 درجه سلسیوس (کمی پایین تر از دمای بدن انسان) ذوب می شود و دقیقا به همین دلیل است که شکلات در دهان شما آب می گردد.
  2. وقتی مشکل سرفه داشته باشید، شکلات موثرتر از کدئین عمل می کند.
  3. محققان می توانند با گذراندن شکلات از یک میدان الکتریکی، تا میزان 20% از چربی آن بکاهند.
  1. محققان اخیرا دریافته اند که شکلات داغ در فنجان های پرتغالی رنگ مزه ی بهتری دارد.
  1. بلژیک 220 هزار تن شکلات در سال تولید می کند و فرودگاه بین المللی بروکسل یکی از بزرگترین مراکز فروش شکلات در جهان است.